-->

Зв'яжіться з нами

(067) 316 7 209
15816

Фінансування підприємств, що відіграють важливу роль у відновленні України!

🔹 Лізингова компанія BEST LEASING продовжує підтримувати українські підприємства, особливо в період війни, з допомогою грантової програми BEST BENEFITS, що діє за підтримки Проєкту USAID «Реформування фінансового сектору». 

🔹 Ця програма лізингу – це чудовий шанс для українського бізнесу відновити свою діяльність та розвиватися далі, незважаючи на всі труднощі. Адже з допомогою цієї програми є можливість гарантовано отримати заощадження 30% на послуги лізингу (реєстраційні затрати, страхування КАСКО, пенсійний фонд і тп.) 

🔹 Спеціальними умовами фінансування скористалось Селянське (фермерське) господарство “Росток”, купуючи для своєї діяльності комбайн зернозбиральний NEW HOLLAND. Підприємство створене ще в 1997 році та успішно функціонує вже понад 27 років в Одеській області. Основною діяльністю його є вирощування с/г культур, а саме озима пшениця, ячмінь, ріпак, насіння соняшнику та льон. Цільовим призначенням придбання комбайну є збільшення техніки для власного виробництва. У власності господарства для діяльності знаходиться 1500 гектарів землі і на цьому також підприємтсво не запиняється. 

🔹 Хоча, на жаль, з початком повномасштабної війни в 2022 році господарство втратило 26% доходу, воно не опустило руки, не зупинилось в роботі, а навпаки почали нарощувати діяльність і вже в 2023 році дохід зріс на 76%. 

🔹 Завдяки дії грантової програми  від BEST LEASING мікро-, малі та середні підприємства мають можливість отримати вигідні та спеціальні умови, завдяки яким заощаджені кошти (в розмірі 30%) зможете направити в свій розвиток: покращення роботи компанії, створення нових робочих місць, закупівлю техніки та іншого. 

Дана програма спрямована на досягнення спільних цілей і забезпечення успішного результату в майбутньому. 

Підтримка малих підприємств – це крок до розвитку кожного нашого міста і країни в цілому! 

Якщо лізинг – то BEST LEASING! 

 

/* */