-->

Зв'яжіться з нами

(067) 316 7 209
15808

Фінансування підприємств, що відіграють важливу роль у відновленні України!

🔹 Підтримка бізнесу, що займається встановленням вітроелектростанцій, є важливою складовою переходу до сталої енергетики💡. Інвестиції в вітрову енергію не тільки допомагають знижувати негативний вплив на довкілля, а й сприяють енергетичній незалежності, особливо в теперішній складний час для нашої країни. Окрім цього, розвиток цього сектора стимулює локальну економіку, оскільки виникають нові галузі для виробництва, обслуговування та інженерних рішень. Підтримка таких підприємств сприяє створенню нових робочих місць, розвитку інновацій та технологій, що робить економіку більш стійкою та конкурентоспроможною на світовому ринку.
🔹ТОВ “ФРЕНДЛІ ЛОГІСТИК” та ТОВ “ФРЕНДЛІ ВІНД ТЕХНОЛОДЖІ” саме такі компанії, що займаються виробництвом вітроенергетичних установок (ВЕУ), логістикою (автомобільним, морським, річковим, залізничном транспортом) та монтажем.
🔹Активно відбудовуються цехи для виробництва ВЕУ та комплектуючих, станом на сьогодні готові до роботи 4 цехи, а до кінця року планується ще 2 цехи ввести в експлуатацію. А ще надають унікальну послугу – монтування на висоті більше 120м!
🔹Завдяки спільній грантовій програмі Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» та лізинговій компанії Best Leasing, підприємства змогли розшири парк автомобілів на пільгових умовах та уникнути додаткового фінансового навантаження. Сума заощаджених коштів становила 30% лізингових платежів.
🔹Купівля авто була необхідністю для забезпечення швидкої мобільності співробітників, оперативного вирішення робочих питань, контролю за процесами та своєчасного реагування на виклики. Це підвищує ефективність роботи та дозволяє оптимізувати логістику всередині компанії.
🔹Крім того, компанії мають масштабні плани на найближчий час і заощаджені кошти значно вплинуть на їхню реалізацію:
🔸 У період 2024-2027 планується проектування та будівництво на Закарпатті ВЕС (вітрових електростанцій) загальною потужністю 250 – 500 МВт (приблизно 10-14 ВЕУ на рік).
🔸Кількість персоналу на сьогодні 150 осіб, але к-сть кожного дня змінюється і вже до кінця року планують розширити штат до 700 осіб.

Ця діяльність стала можливою завдяки підтримці, наданій Агентством США з міжнародного розвитку згідно з умовами Гранту, наданого ТОВ “БЕСТ ЛІЗИНГ” в рамках діяльності  Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесу”.

Дякуємо за довіру та співпрацю! Ваш надійний Партнер BEST LEASING! 

 

 

 

 

 

/* */